Ciuperci cu marar

ciperci cu marar

Ingrediente

                1/2kg ciuperci

                100ml ulei

                O linguriţă cu vârf mărar tăiat mărunt

                O ceapă,piper

                1/4l suc roşii,sare

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în tot uleiul,4-5minute,cu o jumătate de linguriţă sare,la foc mic,până scade apa ce o lasă şi devine lucioasă,se adaugă apoi ciupercile,sucul de roşii şi un vârf de cuţit cu piper,lăsându-le să fiarbă la foc mic,acoperite 30-40minute şi adăugând puţină apă până se înmoaie.

Când ciupercile sunt fierte,sosul scăzut numai cât să le cuprindă şi uleiul la suprafaţă,se adaugă mărarul şi se sărează după gust şi facultativ se pun şi câteva picături de zeamă de lamâie.

Se servesc reci ca fel întâi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s