Ciuperci cu sos alb

        Ingrediente                                                  ciuperci cu sos alb

                400-500 gr ciuperci

                O ceapă de mărime mijlocie

                2 linguri ulei,mărar

                Pătrunjel,piper,sare

Sosul alb(sos bechamel)-30gr făină

                30gr unt sau ulei

                300ml lapte

                30gr caşcaval ras sau telemea rasă

Ciupercile prăjite cu ceapa până când se înmoaie bine se aromează cu mărar sau pătrunjel sau din ambele,se adaugă puţin piper şi sare după gust şi câteva picături de zeamă de lămâie.

În momentul servirii se aşează fierbinţi pe platou şi se toarnă peste ele sosul alb(sos bechamel),presărându-se cu brânza sau caşcaval.

Se servesc imediat sau se mai ţin la cuptor 10 minute.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s