sos grecesc

Ingrediente

                50ml ulei

                15-20ml zeamă de lămâie

                2-3 linguri apă rece şi sare

Uleiul, zeama de lămâie,apa,o linguriţă de sare se toarnă peste peştele prăjit la grătar.De asemenea legumele fierte sau crude servite ca salată sau ca fel de mâncare,se poate asezona cu sosul care se toarnă peste ele,numai înainte de servire(pentru circa 1 kg legume).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s