Cartofi umpluti 2

II Ingrediente

                100gr brânză de vaci

                50gr unt,50ml smântână

                1/2 lingură pesmet,sare

Umplutura se prepară din miezul scos din cartofi la care se adaugă brânza de vaci,jumătate din unt,smântâna,1/2linguriţă sare amestecând bine.Cu această compoziţie se umplu cartofii şi se presară cu pesmetul şi cu untul tăiat în cubuleţe.

Vasul se dă la cuptor 15 minute înainte de servire

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s